Főoldal   
   Főoldal   
Webáruház
Webáruház
Fotokidolgozás
Fotokidolgozás
Kapcsolat
Kapcsolat

LG SN8Y

hangfal szett

Össz teljesítmény: 440 Watt
Mélynyomó teljesítmény: 220 Watt
Csatornák száma: 3.1.2 ch
USB csatlakozó
Bluetooth csatlakozás
Dolby Atmos

157 900 Ft 124 331 Ft + 27% ÁFA

Kosárba tesz

További termékfotó
További termékfotó
További termékfotó
  • Adatlap
LG SN8Y hangprojektor.
Igazán meghökkentő hangélmény.

Meridian technológia a kivételes hang érdekében.
Az LG SN8Y hangprojektor most már a Meridian fejlett digitális jelfeldolgozó rendszerével készül. Tapasztalja meg fülszintű hangminőséget és a széles koncertszínpadot.

Dolby Vision és Dolby Atmos.
Hallja meg a különbséget a lebilincselő 3D hangzással. Az LG SN8Y hangprojektor találkozása a Dolby Vision, a Dolby Atmos és a DTS:X technológiával, hogy az otthonából mozit varázsoljon, és a lehető legjobban bele tudjon merülni a kedvenc filmjeibe.

Nagy felbontású audió.
Hallgassa a páratlan hangzást. A nagyfelbontású hang 96 Hz-es mintavételezési sebessége és 24 bites mélysége a hangzást pontosabbá, a hallgatást pedig élvezetesebbé teszi.

LG ThinQ.
Változtassa a TV-jét és hangprojektorát vezérlőközponttá. A hangprojektor képes irányítani az otthonát. Kényelmesen felügyelheti és vezérelheti az otthonában csatlakoztatott LG ThinQ eszközöket, közvetlenül a nappalijából. Ellenőrizze a hűtőszekrény, a mosógép és a légtisztító állapotát, vagy akár a porszívót is ki- vagy bekapcsolhatja.

Mesterséges intelligenciás helyiségkalibrálás.
A helyiséghez illeszkedő hang. Keresse meg a életteréhez leginkább megfelelő hangprojektor-konfigurációt. Nyugodtan telepítheti annak tudatában, hogy mindössze 15 másodperc alatt kiigazítja a helyiségben található tárgyak miatt keletkező torzulást. *A mesterséges intelligenciás helyiségkalibrálás egy automatikus hangolási technológia, amely kompenzálja a hangprojektor környezete okozta torzulást, és algoritmusokkal javítja a hangprojektor hangteljesítményét.

AI Sound Pro.
Adaptív audió mindenhez, amit néz. Az AI Sound Pro automatikusan elemzi a tartalmakat, és azonnal optimalizálja a hangbeállításokat a lejátszott hang típusához. A kristálytiszta beszédhangnak köszönhetően nem marad le semmilyen részletről vagy az akciójelenetek válnak erőteljesebbé, a műfajtól függően.

eARC.
Élje át teljesen a szórakozást, a lehető legjobb módon. A HDMI eARC (Enhanced Audio Return Channel) technológia lehetővé teszi a tömörítés nélküli 5.1 és 7.1 csatornás audiojel veszteség nélküli átvitelét a kompatibilis tévékre, még akár HBR (High Bit Rate) audiojel, például a Dolby Atmos® és a DTS: X® szabványok esetén is.

Csatlakoztathatóság.
Csatlakozzon kényelmesebben. A hangrendszerét bővítheti Wi-Fi és Bluetooth® csatlakozási lehetőséggel, illetve kényelmesen csatlakoztathat optikai és HDMI kábeleket.