Főoldal   
   Főoldal   
Webáruház
Webáruház
Fotokidolgozás
Fotokidolgozás
Kapcsolat
Kapcsolat

Fuji Instax Square Link printer Midnight Green nyomtató

Fényképezőgépek » Instax kamera és film

Instax Square Link printer Midnight Green

nyomtató

Képméret : 62 mm × 62 mm
Felület : Bluetooth Ver. 4.2 (BLE)
Nyomtatható képformátum : JPEG, PNG, HEIF, DNG
A nyomtatáshoz szükséges idő : Körülbelül 12 másodperc
Tápegység : Újratölthető lítium-ion akkumulátor (beépített, nem eltávolítható)
Töltési idő : Körülbelül 80-120 perc (a töltés alatti környezeti hőmérséklettől függően

61 990 Ft 48 811 Ft + 27% ÁFA

Kosárba tesz

További termékfotó
További termékfotó
  • Adatlap
Főbb jellemzők:
- AR nyomtatás (kiterjesztett valóság) - A SQUARE Link lehetőséget kínál kibővített valóság funkciók hozzáadására a képekhez, beleértve a speciális effektusokat, szöveget, képeket, háttérszíneket, emblémákat és animációkat. A fotóra nyomtatott QR-kód feloldja a kiterjesztett valóság tartalmat, amelyet aztán a felhasználók a nyomatban és annak környékén tekinthetnek meg, egyszerűen beolvasva a kódot egy okostelefonnal, hogy lássák az effektusokat.
- INSTAX Connect - A SQUARE Link alkalmazás használatával az INSTAX Connect lehetővé teszi a felhasználók számára az INSTAX képek digitális megosztását okostelefonos kép kiválasztásával, szöveges tartalom és/vagy effektusok hozzáadásával, és bármely csatlakoztatott eszközre (például okostelefonra, táblagépre stb.) történő elküldéssel. A felhasználók szöveget adhatnak a képeikhez, és szöveges válaszokat küldhetnek vissza közvetlenül a képre. Azok a címzettek, akik egyben SQUARE Link felhasználók is, kinyomtathatják a kép másolatát szöveggel vagy anélkül.
-Testreszabhatja nyomatait INSTAX képmódok, tervezési keretek és matricák használatával.
- INSTAX Link Smartphone nyomtatócsalád minden termékéhez hasonlóan a SQUARE Link is számos keretsablont, digitális matricát és nyomtatási módot tartalmaz, amelyek lehetővé teszik a képkészítő számára, hogy kreatívan javítsa a képet. A felhasználók két nyomtatási mód közül választhatnak – az INSTAX-Rich mód a mély, feljavított színekhez és az INSTAX-Natural mód a klasszikusabb megjelenéshez. Az okostelefonos képek művészi szűrőkkel vagy a kép fényerejének, kontrasztjának és telítettségének beállításával is javíthatók. A SQUARE Link felhasználói az alkalmazás kollázs funkciójával akár kilenc képet is kombinálhatnak egyetlen INSTAX nyomtatható kollázsba.
- Könnyű, hordozható és gyors - Kompakt, könnyű és csíkos textúrájú. A SQUARE Link képet kap a felhasználó okostelefonjáról, és körülbelül 12 másodpercen belül megkezdi a nyomtatást, támogatja a folyamatos nyomtatást, és Bluetooth-on keresztül körülbelül 100 INSTAX nyomat kinyomtatására képes egyetlen töltéssel.