Főoldal   
   Főoldal   
Webáruház
Webáruház
Fotokidolgozás
Fotokidolgozás
Kapcsolat
Kapcsolat

HBS-FN6 Bluetooth headset fehér

fülhallgató

A tiszta, térbeli hang Meridian technológiával, az új UVnano töltőtok és a modern, kényelmes kialakítás új szintre emeli a teljesen vezeték nélküli fülhallgató élményét.
MERIDIAN audio technológiával
UVnano baktériumölő hatású töltőtok
Egyedi MERIDIAN EQ
Környezeti hang mód
Headset funkció
Hosszú üzemidő

20 900 Ft 16 457 Ft + 27% ÁFA

Kosárba tesz

További termékfotó
  • Adatlap
Bluetooth verzió 5.0
Google gyors párosítás
Termék akkumulátor típus Lithium + ion
Termék akkumulátor töltési idő 1 óra
Termék akkumulátor kapacitás 55mAh *2
Üzemidő (beszéd/lejátszás) 5/6 óra
Töltőtok akkumulátor típus Lithium + ion
Töltőtok akkumulátor töltési idő 2 óra
Töltőtok akkumulátor kapacitás 390 mAh
Töltőtok üzemidő 12 óra

Kitisztult hangzásvilág
A tiszta, térbeli hang Meridian technológiával, az új UVnano töltőtok és a modern, kényelmes kialakítás új szintre emeli a teljesen vezeték nélküli fülhallgató élményét.

Tiszta, térhatású hangzás
A Meridian által tervezett hangzásnak köszönhetően az TONE Free FN6 tiszta, térhatású hangzásra képes. Legyen bárhol, teljesen elmerülhet abban, amit hallgat, és szinte elfelejtheti, hogy fülhallgatót visel.

Hangzás, közösen fejlesztve
„Legyen akár otthon, akár az autóban, munkába menet vagy az edzőteremben, az új LG TONE típusok egyértelmű előrelépést jelentenek a hangtechnikai innovációk és a teljesítmény irányába. Ezen felül kivételes szórakozást nyújtanak használóiknak világszerte- mivel a világon bárhol megfelelnek a magas minőségű zenehallgatási élményre vonatkozó elvárásoknak. – John Buchanan, a Meridian Audio vezérigazgatója

Prestigious British Audio, MERIDIAN
A Meridian 1977 óta alkot innovatív, elegáns és nagy teljesítményű audiomegoldásokat. A nagy felbontású hang brit úttörőjeként és a digitális hangfeldolgozás (DSP) vezető tekintélyeként magasabb szintre emelik a zenehallgatás élményét.

A MERIDIAN vezető technológiái
Több mint 40 évvel ezelőtti indulása óta a Meridian szigorú, kutatáson alapuló filozófiája folyamatosan feszegeti a hangtechnika határait. A nagy felbontású hang brit úttörőjeként és a digitális hangfeldolgozás (DSP) mestereként a Meridian fontos szerepet tölt be az úttörő technológiák fejlesztésében és bevezetésében.

Digitális jelfeldolgozás
Meridian a digitális jelfeldolgozás (DSP) mestere, és úttörő szerepet töltött be a beépített erősítővel rendelkező DSP digitális aktív hangszóró koncepciójának kidolgozásában. A DSP teljes vezérlést biztosít az audiojel fölött, így olyan fejlett technológiákat tesz elérhetővé, amelyek bármilyen környezetben javítják a zenehallgatási élményt.

Meridian veszteségmentes tömörítés
A Meridian hosszú ideje technológiai partnerként működik együtt a Dolby vállalattal. A Meridian veszteségmentes tömörítést a Meridian fejlesztette ki, és a Dolby licenc alapján használja a DVD-k audioszabványaként.

Hitelesített, mesteri minőség
A Meridian kifejlesztette az MQA technológiát – amely egy forradalmi technológia a zene lehető legmagasabb hangminőségben történő online továbbításához. Az MQA technológiával biztos lehet benne, hogy pontosan azt hallja, amit a művész a stúdióban megálmodott.

Valósághű térhangzás
A Meridian fejhallgatós térbeli feldolgozási technológiája (Headphone Spatial Processing – HSP) leküzdi a fejhallgató jelentette olyan kihívásokat, mint például a kompakt méret és az „átfedés” hiánya a bal és a jobb oldali csatornák között. A HSP nem csupán olyan valósághű hangteret teremt, amely a valódi hangszórók hangélményét szimulálja, hanem az énekhangot is tökéletes tisztaságban adja vissza. Ez egy teljesen új hangélmény, mellyel elfelejtheti, hogy fülhallgatót visel.

Élvezze a lehető legteljesebb MERIDIAN hangot
A 6 mm-es egyedi fejlesztésű hangszóró optimalizálja a Meridian hang által biztosított élményt. Ez a kompakt mérete ellenére nagy teljesítményű egység elősegíti az énekhang tisztaságát, és felerősíti az intenzív basszust.​

A legjobb hangzás minden típusú zenéhez​
A normál Immersive (belemerülő) üzemmódon túl választhat három egyéb Meridian fejhallgatós térbeli feldolgozási (HSP) beállítás közül.

Szoros illeszkedés, ami kizárja a zajt
A szoros, fülön belüli illeszkedés figyelemre méltó szigetelést biztosít, ami kizárja a környezeti hangokat még akkor is, ha zsúfolt kávézóban, zajos munkahelyen vagy tömött buszon tartózkodik.

Hallja a környezetét ​a nagyobb biztonságért​
A fülhallgatók egyetlen megérintésével átválthat a környezet tökéletes érzékelésére. Ez az üzemmód akkor hasznos,ha gyors párbeszédet kell lefolytatnia,hallania kell a hangosbemondót a tömegközlekedésen, vagy át kell kelnie az úton.így még kényelmesebb és biztonságosabb a zenehallgatásnak.​

Zajcsökkentés és visszhang kioltás
Az LG TONE Free FN6 beépített, nagy teljesítményű, kettős mikrofonrendszert tartalmaz a tisztább telefonhívásokhoz. A visszhangkioltás és a zajcsökkentés – amelyeket az LG TONE nyakpántos termékcsalád speciális hangképző algoritmusával terveztünk – felismeri és minimálisra csökkenti a nem kívánt zajokat. Ráadásul a szárak végén található alsó mikrofonok kiszűrik és felerősítik a beszédhangunkat még zsúfolt terekben is.

Baktérium ölő hatású töltőtokkal
A fülhallgatók mindennap a rendelkezésére állnak – segítenek pihenni, bulizni és összpontosítani. Ezeken a fülhallgatókon viszont olyan baktériumok is megtelepedhetnek, melyeket nem kíván magával hordozni. Bemutatjuk az új tervezésű LG TONE Free HBS-FN6 fülhallgatót, amelyhez egy UVnano töltőtok tartozik, ami töltés közben a baktériumok 99,9%-át elpusztítja.* Így kevesebb dolog miatt kell aggódnia.

Hipoallergén és kényelmes
Az LG TONE Free FN6 fülhallgatók puha, orvosi minőségű fülpárnával vannak bevonva, amely nem mérgező, hipoallergén szilikonból készült. Ez a kényelmes fülpárna gondoskodik arról, hogy kevesebbet kelljen aggódnia a hosszú ideig tartó használatot illetően.

IPX4 minősítéssel az izzadság és az eső ellen
Nem kell aggódnia: a fülhallgató vízálló és ellenáll a nedvességnek, amikor edzés közben izzad, vagy ha az esőben sétál. A TONE Free FN6 fülhallgatók IPX4 minősítéssel rendelkeznek, azaz ellenállnak a ráfröccsenő víznek minden irányból – így hallgathat zenét, ha esik, ha fúj.

Tökéletes mennyiségű energia
Összesen 18 órányi akkumulátor-üzemidő. Akár 6 órányi energia a fülhallgatókban, és további 12 óra a töltőtokban – mindez egyetlen töltéssel.​

5 perc után használatra kész
Nincs ideje? Nincs probléma. Mindössze 5 perc töltés 1 óra lejátszást tesz lehetővé.

Egyszerűen rakja le a töltéshez
Szabaduljon meg az összegabalyodó kábelektől a vezeték nélküli töltéssel. Most már nem kell keresgélnie a fülhallgatók töltőjét, mivel a töltőtok és ezáltal a fülhallgatók vezeték nélküli töltővel is kompatibilisek.

Személyre szabható EQ beállítások
A könnyen használható alkalmazással új szintre emelheti a zenehallgatást – most négy Meridian EQ beállítást és két személyre szabható EQ üzemmódot vehet igénybe. Erősíthet vagy gyengíthet megadott frekvenciákat, így minden zenét úgy szabhat személyre, ahogy Önnek tetszik.

Fülhallgató keresése
Könnyen megkeresheti a hiányzó fülhallgatóit, melyek csipognak, ha megnyomja a lejátszás gombot a Fülhallgató keresése oldalon.

Automatikus párosítás és megállítás
Az LG TONE Free FN6 fülhallgatók érzékelik, amikor a fülébe helyezi őket, majd azonnal elvégzik a párosítást a telefonjával, illetve megállítják a zenét, amikor kiveszi őket.

Frissítő stílus
A fülhallgatók minimalista és stílusos kialakítása minden külsőhöz illik, a lezsertől az üzleti viseletig. Az ergonomikus illeszkedés azt is jelenti, hogy alig fogja észrevenni a fülhallgatót a fülében. A TONE Free FN6 tökéletes azok számára, akik arra szeretnének összpontosítani, amit hallgatnak, és közben modern külsőt szeretnének.

Kiegyensúlyozott a jobb illeszkedésért
A TONE Free FN6 fülhallgatót úgy terveztük, hogy kényelmesen illeszkedjen a fülébe, valamint a súlypontja a fej oldalára esik, ezért könnyebb viselet és biztosan áll a helyén. A rugalmas, orvosi minőségű fülpárna felveszi a fül alakját, így tovább élvezheti a zenét anélkül, hogy érezné a fülhallgatót.

Közvetlenül illik a tenyerébe
Minimalista, és mégis egyedi alakjával a TONE Free FN6 töltőtok elég kompakt ahhoz, hogy a tenyerében elférjen, és elég stílusos bármilyen dekorációhoz.