Főoldal   
   Főoldal   
Webáruház
Webáruház
Fotokidolgozás
Fotokidolgozás
Kapcsolat
Kapcsolat

PI92-4ANM

robotporszívó

Az Electrolux PURE i9.2 PI92-4ANM robotporszívó kiváló asszisztens az otthonod kitakarításához. A puha kerekeinek köszönhetően ideális kemény padlókhoz, szőnyegekhez, sima vagy puha felületekhez is.

159 900 Ft 125 906 Ft + 27% ÁFA

Kosárba tesz

További termékfotó
  • Adatlap
Por tárolása: portartály
Porszívó típus: robotporszívó
Energiaforrás: Nagy teljesítményű lítium akkumulátor
Töltési idő: 1,5 óra
Működési idő: 70 perc
Zajszint: 75 dB
Porkapacitás: 0,7 liter
Száraz tisztítás: igen
Nedves tisztítás: nem
Egyéb funkciók: Az Electrolux PURE i9.2 PI92-4ANM robotporszívó kiváló asszisztens az otthonod kitakarításához. A puha kerekeinek köszönhetően ideális kemény padlókhoz, szőnyegekhez, sima vagy puha felületekhez is. Nagyteljesítményű lítium akkumulátorral rendelkezik, amely biztosítja az akár 70 perc akkumulátor üzemidőt is. Az oldalkefe tökéletes eredményt nyújt a falak, a bútorok vagy a szoba sarkainak porszívózásakor. A robotporszívónak van egy nagyméretű 0,7 literes szennyvíztartálya. Nem számít, mekkora a lakásod vagy a házad, a porszívó feltérképezi a szobákat és mindent tökéletesen felporszívózik. A porszívózás során teljes mértékben foglalkozhatsz mással, amire eddig nem volt időd pont a takarítás miatt.
Elegáns fekete dizájn
A porszívó bármilyen típusú padlóhoz alkalmas
Nagy teljesítményű lítium akkumulátorral és töltőállomással rendelkezik
Az oldalkefe biztosítja a tökéletes porszívózási eredményt
Része egy nagyméretű 0,7 literes tartályt és mosható szűrőt
Az Electrolux PURE i9 PI92-4ANM intelligens navigációval felszerelt robotporszívó
Ütés- és szennyeződés érzékelő
A porszívót úgy tervezték, hogy még a kevésbé elérhető helyeken is felporszívózzon
Legyőzi az akadályokat 2,2 cm-ig
Összegyűjti, felfogja és felszívja az összes szennyeződést
PUREi9 mobil alkalmazás
A robot porszívó automatikusan újratöltődik
Az optimalizált töltés akár 70 perces működést is biztosít
Az Electrolux PURE i9.2 PI92-4ANM intelligens navigációval felszerelt robotporszívó. Lézerrel és kamerával térképezi fel az egész helyiséget, beolvassa a bútorokat és az összes többi tárgyat. Nem kell elpakolnod semmit, vagy nehezen félretolnod a porszívózás előtt. A porszívó mindenütt felporszívózik, ahol csak lehet. Az elegáns fekete dizájn kiegészíti otthonod. Ezen felül úgy tervezték, hogy a kevésbé hozzáférhető helyeket is elérje, például az asztal alatt vagy a szoba széleit. Minden sarokba bejut, és tökéletesen felporszívózza az egész helyiséget. Legyőzi az akadályokat 2,2 cm magasságig. A takarításhoz használhatod az előre beállított adatokat a szobáról. A vezérlőgombok a szerkezetén helyezkednek el. Biztosan tudod, hogy a konyhában, a főzés után néha morzsák maradnak a padlón. Az Electrolux PURE i9 PI92-4ANM ezzel is megbirkózik. Összegyűjti, felfogja és felszívja a szennyeződéseket , amelyekkel találkozik. Még a por sem jelent problémát a porszívó számára. Hatékonyan tisztítja az egész helyiséget, és tökéletesen tisztává teszi a padlót. Nem sikerült felporszívóznod, mielőtt elindultál volna a munkádba? A PUREi9 mobilalkalmazással beállíthatod a porszívózni kívánt területet és az ütemezést, függetlenül attól, hogy hol vagy. Az Electrolux PURE i9 PI92-4ANM gondoskodik arról, hogy minden tiszta legyen, mire hazaérsz. Az Electrolux PURE i9 PI92-4ANM robotporszívó automatikusan 1,5 órán át feltölti magát. Az optimalizált töltés akár 70 perces működést is biztosít. Amikor a porszívás befejeződött, egyszerűen távolítsd el a mosható szűrőt és tisztítsd meg. Ez biztosítja a maximális teljesítményt a következő tisztításnál. Az Electrolux PURE i9 PI92-4ANM tiszta levegőt biztosít otthonodban, a por mikrorészecskék 99,9%-os szűrésének köszönhetően.
Súly: 3,7 kg