Főoldal   
   Főoldal   
Webáruház
Webáruház
Fotokidolgozás
Fotokidolgozás
Kapcsolat
Kapcsolat

RP4BE bluetooth party

hangfal

Az XBOOM 360 egy lebilincselő audioeszköz, amellyel a hangzás új világát fogod megtapasztalni. Bárhová is helyezed a hangszórót, az LG hangtechnológiája a kúp alakú testtel ötvözve minden irányba természetes és magas minőségű hanggal tölti meg a teljes teret.

79 900 Ft 62 913 Ft + 27% ÁFA

Kosárba tesz

További termékfotó
További termékfotó
  • Adatlap
Bluetooth Hangszóró
Hordozható hangszóró

Csatlakoztatás:
Bluetooth
AUX
USB

Üzemidő 10 óra

Távvezérlés Okoskészülékről

Autentikus 360°-os hangzás az LG szabadalmaztatott technológiájával
A hagyományos többutas hangszórók csak korlátozott szögben szórják a hangot a térben. Az ezeken a paramétereken kívüli hang esetén egyenetlen hangnyomás léphet fel, és a hang torzulhat. Ez azt jelenti, hogy a teljes értékű hangélmény érdekében a legjobb helyen kell ülnöd. Az LG új, szabadalmaztatott technológiájával a reflektorok optimális szerkezete kiküszöböli ezt a torzulást. Emiatt a hang távolabbra képes eljutni a tér minden irányába. Már nem kell mászkálni annak érdekében, hogy megtaláld a legjobb helyet a zenehallgatáshoz, hanem a készülék mindenhol az eredetihez legközelebb álló hangzást nyújtja.
A prémium minőségű hangegységek tiszta magashangokra és gazdag basszusra képesek
A prémium minőségű hangegységeket tartalmazó XBOOM 360 gyönyörű külső háza alatt egy titán magassugárzó gondoskodik a pontos és részletgazdag magashangokról, az üvegszálas mélynyomó gazdag és dinamikus mélyhangjával pedig kiváló minőségű hangzás áll össze.
Titán
magassugárzó
A kompressziós kürtös magassugárzó összenyomja a magashangokat, majd erőteljesen kiadja őket minden
irányba. Az erős, merevített membrán tisztább magashangokra képes, és másodpercenként akár
10 000 rezgés (10 kHz) sem tesz kárt az anyagában.
Gazdag basszus
Üvegszálas mélynyomó
A könnyebb anyagból készült, 5,25 colos
mélynyomó kiváló rugalmasságának
köszönhetően dinamikus mélyhangok és
tisztább énekhang jön létre.
Mély basszus
Reflexcső
A reflexcső szerkezete mély basszust és részletgazdag
hangot biztosít.
A térbeli világítás szakértőivel tervezve
XBOOM 360 világítását a mindennapi élet, a fesztiválok és a természet ihlette, és arra készült, hogy visszaadja az idő múlását, miközben minden pillanathoz megteremti a megfelelő hangulatot. Minden világítási üzemmód finoman állítja a színeket, a fényerőt és a színhőmérsékletet, így zenehallgatás közben olyan környezetet biztosít, mellyel belemerülhetsz az audiovizuális harmóniába.
A 9 beállítási lehetőséggel minden pillanat ragyogni fog
A hangulatvilágítás 3 üzemmódja 9 beállítási lehetőséget kínál különböző világítási stílusokkal. Állítsd be a hangulatot a különböző világítási beállításokkal, és dobd fel sokoldalú életstílusod minden pillanatát.
Töltsd le az alkalmazást az egyedi fénybeállításokhoz
Az XBOOM alkalmazással személyre szabhatók a 360°-os fények. A 16,8 millió színnel minden alkalommal jobban belemerülhetsz a zenébe, és feldobhatod életed különböző pillanatait.
Fogd és vidd
Az erős markolatú alumíniumfogantyúval könnyebben és kényelmesebben mozgatható. A beépített akkumulátor 10 órán keresztül kitart, így szabadon mozgathatod és tovább élvezheted a nagyszerű hangulatot.