Főoldal   
   Főoldal   
Webáruház
Webáruház
Fotokidolgozás
Fotokidolgozás
Kapcsolat
Kapcsolat

Steam Plus

gőztisztító

Tökéletes higiéniai megoldást keres padlója tisztítására? A Vileda Steam Plus az Ön által választható legjobb gőztisztító. Tisztítsa meg a sarkokat és ne feledkezzen meg a bútorok alatti felületről sem, hogy biztonságos és higiénikus környezetet teremthessen otthonában.

27 900 Ft 21 969 Ft + 27% ÁFA

Kosárba tesz

További termékfotó
  • Adatlap
Az új Vileda Steam PLUS gőztisztító vegyszerek használata nélkül biztosít hatékony és higiénikus tisztítást. A gőztisztító fertőtlenítő gőze és mikroszálas textíliája minden padlófelületről elpusztítja a baktériumok és vírusok* 99,9%-át. A gőztisztító mindössze 15 másodperc alatt felmelegszik, és olyan forró gőzt hoz létre, amely biztonságosan és erőfeszítés nélkül segít a padló megtisztításában. Fel szeretne menni az emeletre? Nem gond. Az új beépített hőmérséklet-érzékelő rendszernek köszönhetően elég, ha kikapcsolja a készüléket, és egy másik konnektorra csatlakoztatja. Rögtön készen áll a használatra, nem kell megvárni, míg újra felmelegszik.

A gőzfelmosó minden padlótípuson használható, mivel változtatható gőzszabályozási beállításokkal rendelkezik. Módosítsa a gőz intenzitását maximálisról minimálisra, hogy még a legkényesebb padlókat is alaposan meg tudja tisztítani. A mikroszálas textilnek köszönhetően ez a gőztisztító ideális a keményfa padlókhoz; mindazonáltal a gőzt úgy állíthatja be, hogy azt a különböző padlótípusokhoz, például parkettához, szőnyegekhez és csempékhez igazítsa, ezáltal tökéletesen alkalmazkodva az Ön igényeihez. Javasoljuk, hogy egy kevésbé látható helyen próbálja ki, így megbizonyosodhat arról, hogy a legkényesebb padlón is használható.

ÚJ DESIGN. KIPRÓBÁLT MINŐSÉG.
Az új tervezésű Vileda Steam Plus egy könnyen kezelhető, kompakt, könnyű, háromszög alakú, nagy teljesítményű gőztisztító. Hossza 126 cm, súlya 2,3 kg. A fogantyú ergonomikus kialakítású, így a felmosó kényelmes és könnyen fogható. Formájának és kompakt kialakításának köszönhetően gyorsan és egyszerűen eléri a sarkakat, a bútorok alatti és más szűk helyeket. Praktikus kiegészítő kerete pedig segít a különböző szőnyegek felfrissítésében.
Szőnyegek tisztítása
Továbbfejlesztett kiegészítő keretének köszönhetően kiválóan tisztít, még a különböző szőnyegeken is.